Sponsormiddag BBQ Nieuwkoop

Zondag 26 maart hebben wij een aantal sponsoren uitgenodigd die het erg leuk vinden dat er een BBQ evenement in Nieuwkoop is.

Het BBQ event in Nieuwkoop is een jaarlijks terugkerend evenement dat ontstaan is aan de bar van Grand Cafe De Steupel. Hier werden regelmatig BBQ recepten gedeeld waarbij er trots werd verteld wat men allemaal uit de kast haalde om tot deze heerlijke gerechten te komen. Zo is het idee geopperd door Ed van den Helder van Grandcafe De Steupel om hier wat mee te gaan doen. Het eerste idee was om een onderlinge wedstrijd te houden. Dit werd echter niet door iedereen omarmd omdat de BBQ-ers het vooral leuk vinden om de hobby te promoten en niet elkaar te bestrijden. Zo is het idee ontstaan om een sociaal evenement te gaan organiseren waar iedereen welkom is en de kennismaking met mooie BBQ gerechten en nieuwe smaken voorop staat.

Het doel is om een gezellig evenement neer te zetten dat dient als sociale ontmoetingsplaats. Waarbij de inwoners van Nieuwkoop en omstreken van harte welkom zijn om heerlijke BBQ gerechten te komen proeven en gezellig bij elkaar te zijn in een ontspannen sfeer.
Op het evenement worden heerlijke betaalbare BBQ specialiteiten verkocht in kleine porties om zo diverse verschillende smaken te kunnen proeven. Het ruim opgezette evenemententerrein wordt omgetoverd tot een gezellige ontmoetingsplaats waar klein en groot van harte welkom zijn. Voor de kinderen zijn verschillende springkussens aanwezig en uiteraard klinkt er toepasselijke muziek. Er zijn meer dan 30 enthousiaste vrijwilligers in touw om het evenement neer te zetten.

Het evenement wordt zeer goed bezocht en kent ruime bekendheid het is een ideale gelegenheid om uw bedrijf en producten voor te stellen aan een breed publiek. Hiermee steunt u een fantastisch evenement dat ontstaan is vanuit de gemeenschap.

Na dit vertelt te hebben aan de sponsor gasten kwamen de eerste hapjes van de BBQ.
Zoals stokjes kippendij, wrap gevuld met pulled pork,
gevulde kastanje champignon, varkenshaas, gamba's en broodje angus burger waren een van de vele heerlijke gerechten.

Het was een zeer geslaagde middag met dank aan het BBQ team en de Sponsoren.

Wij hopen jullie allemaal te zien op het BBQ Evenement zaterdag 1 juli 2017

IMG 0490 IMG 0491

IMG 0494 IMG 0493

IMG 0495 IMG 0492

IMG 0496

Deel deze pagina op Social media :-)

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
BBQ Nieuwkoop

Een lekker stukje vlees

Lekker genieten van zo’n heerlijke zomerse barbecue.

Ook voor de kids

Voor de hele familie

Ook aan de kinderen wordt gedacht.

Gezellige aankleding

Gezellige aankleding

Een biertje, gezellige mensen om je heen en het avondzonnetje