BBQ event stay @ Home Helaas hebben wij op 11 juli dit jaar geen bbq event “De smaak van Nieuwkoop” en dat is natuurlijk heel erg jammer.

Iedereen wilt natuurlijk lekker genieten van de heerlijke gerechten van de bbq en de gezelligheid met de inwoners van Nieuwkoop en omstreken. Niet getreurd want volgend jaar zullen wij er alles aan doen om er weer te zijn. Voor dit jaar doen we het anders. In samenwerking met Slagerij van Wijk en Tuincentrum Osdorp hebben wij een leuk pakket samengesteld. Zo kunnen jullie toch genieten van een heerlijke bbq thuis.

Dus bestel snel dit heerlijke bbq pakket van Grand cafe de Steupel via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur een appje naar 0615460433.

Het pakket kan alleen via mail of app besteld worden en is op te halen bij Grand cafe de steupel op zaterdag 11 juli. U kunt dit pakket t/m 8 juli bestellen.
BBQ Pakket ‘de smaak van Nieuwkoop” 4 Runder hamburgers 4 Blije dijen stokjes 4 Italiaanse spiesjes 8 Moink balls Sparerib 500 gram Potje aflak saus Stokbroodje met
grand

Deel deze pagina op Social media :-)

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
BBQ Nieuwkoop

Een lekker stukje vlees

Lekker genieten van zo’n heerlijke zomerse barbecue.

Ook voor de kids

Voor de hele familie

Ook aan de kinderen wordt gedacht.

Gezellige aankleding

Gezellige aankleding

Een biertje, gezellige mensen om je heen en het avondzonnetje